Formules

Pilot / Introductie
Pilot / Introductie

Bent u geïnteresseerd maar wilt u eerst aan den lijve ondervinden wat MENG Trainingen voor u kan betekenen? Wij bieden u de mogelijkheid voor een aantrekkelijke prijs op locatie, of in company een Pilot te beleven.


// Prijs op aanvraag. //


Meer info of aanmelden >

Kick off / Pit stop
Kick off / Pit stop

Voor een montere start van de werkdag verzorgen wij op locatie, ‘en route’ of in company een korte training. Een praktische kick-start om het werkklimaat te optimaliseren. We zetten de benen stevig op de grond en verbinden ons met een heldere intentie. 
Liever een lunch training? We bieden een inspirerende ‘reset’ van de dag voor een energiek vervolg van de week.
In overleg verzorgen wij op locatie een gezond ontbijt of lunch.


// 15 minuten tot 1 uur training. 10-50 personen. Prijs vanaf €15 p.p. //


Meer info of aanmelden >

Work in progress
Work in progress

In vier trainingsdagen ondervinden we aan den lijve de voordelen van kleine aanpassingen in onze dagelijkse routine. Hoe we op kantoor zitten of staan is cruciaal voor onze effectiviteit. Onze gemoedsrust bepaalt hoe we omgaan met een team. Alleen fit en blij in ons lijf zijn we authentiek en kunnen wij werkelijk excelleren.


Dag 1

Release – Loslaten van stress en weerstand

Dag 2

Moeiteloos Efficient – Verhogen van flow voor het manifesteren van intentie

Dag 3

IJzeren Hemd – Het gemak van duurzame kracht

Dag 4

Rendement – Energie beheer voor vitaal werken


// 4 x 1 uur training. 10-50 personen. Prijs vanaf €90 p.p. //


Meer info of aanmelden >

FIt for work
FIt for work

Op regelmatige basis trainen biedt individuen een betere gezondheid en een montere geest. Teams en organisaties profiteren van een uitstekend moreel en teruglopend ziekteverzuim. Gezamenlijk delen in zoiets elementairs als ademen en bewegen stimuleert de saamhorigheid.
Al naar gelang de aard en wens van de organisatie richten wij ons meer op Chi Kung – beweging – of op meditatie. Het is ook mogelijk een korte Tai Chi Ch’uan vorm te leren (Tai Chi Ch’uan is meer krijgskunstig van aard en is motorisch complexer).
Wij bieden aantrekkelijke prijzen wanneer u op regelmatige basis gaat trainen. In overleg verzorgen wij bv. om de twee weken een uur training.


// 15 minuten tot 1 uur training. 10-50 personen. Prijs vanaf €15 p.p. //


Meer info of aanmelden >