Methode

Training

MENG biedt ervaringsgerichte trainingen voor duurzame veranderingen in moreel. Wij combineren moderne inzichten in leiderschap, psychologie en gezondheid met technieken uit oosterse krijgs- en geneeskunst.

Eenvoudige bewegingen helpen ons te ontspannen en onze persoonlijke houding te optimaliseren. Partneroefeningen leren ons gecentreerd, assertief en open te zijn in de omgang met anderen. Gerichte mentale oefeningen bieden helderheid en focus en het vermogen ons perspectief vrij te manoeuvreren. De training wordt verhelderd met inzichten in de dynamiek en samenhang van o.m. maatschappij, wetenschap en natuur.

De geleerde technieken kunnen moeiteloos op kantoor worden toegepast. Ze passen in verloren momenten; wachtend op de lift of wanneer je de directiekamer binnenstapt. Maar zij bieden ook thuis een heilzaam alternatief voor bv. koffie, aspirine of slaappil. De trainingen worden veelal staand of zittend op stoelen gedaan en vergen geen lenigheid of spierkracht. Speciale kleding of matjes zijn ook niet nodig al wordt wel verzocht hoge hakken uit te doen.

Voordelen van de training

  • Focus - verbeter je mentale capaciteit en perceptie
  • Energie – de kracht om doelen te bereiken
  • Alertheid – leer situaties beter in te schatten en adequaat te reageren
  • Verbinding – met je passie, je welzijn én je medewerkers
  • Zelfkennis – leer stress te herkennen en te verminderen. Krijg inzicht in wat jou voedt!
  • Rust - leer te leven en te werken vanuit moeiteloosheid